Bojomu Turahanku


Transposer


             [Intro]
C ...
C G Am Em F G C G

[Verse]
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

Am
 opo ra eling mbiyen
               Em
sik jamane keremu
                        Em
yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu
F
 aku ora ngiro
F                   G
 saiki kowe nyuduk aku
                  G
mergo saiki wis rumongso mulyo uripmu
Am
 senajan kowe koceh duwek olehmu mbabu
Em
 nanging ojo sak penake kowe nyuduk kancanmu
F
 wis weruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
G
 panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu

[Chorus]
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

[Interlude]
C G Am Em F G C G

[Chorus]
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

Am
 mangkane aku ngguyu
                Em
pendak eruh rupamu
                      Em
sajake kok nggragas tenan
               F
ngopeni turahanku
              F
opo pancen raiso
                    G
yen sliramu golek liyo
                       G
kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco
Am
 ning panggah saiki
              Em
aku isih ra ceto
                     Em
sing gatel kuwi kowe opo kae gendakanmu
F
 tapi aku maturnuwun
                   G
kok mbeneh tenan kowe
                     G
anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

[Chorus]
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G  C
kuwi ngono turahanku..
            

* All the chords provided on here are the property of the respective artist, authors and labels, they are intended strictly for educational purposes,read,view and private study. All the contents are extracted from the internet and we are not getting any responsibility for the content.