Lali Rasane Tresno


Transposer


             Via Vallen - Lali Rasane Tresno



[Intro]
C ...


[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..


[Interlude]
C G Am Em Dm C G
C G Am Em Dm C G C


[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

[Verse]
C                 G
 Mbiyen tau ono roso
             Am
Ning njero dodo
                    Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm                   C
 kowe tego ninggal lungo
            G
Karo wong liyo
                G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo

C                 G
 Wis suwe ora ketemu
                     Am
Kowe teko nang ngarepku
                      Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Dm
Sakjroning atiku
              C
Tanpo roso bersalah
               G
kowe genggam tanganku
              G
Terus kowe ngomong
                   Am
pengen balen karo aku

           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..


[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

C                  G
 Sakjembare laut samudro
               Am
Bakal tak sebrangi
                     Em
Demi ngentukke tresnamu
            Dm
Pepujaning ati
                   C
nanging opo kowe tego
             G
mblenjani janji
                 G
Nganti eluh iki netes
             C
deres ning pipi

                   G
Sudah lupakan saja cerita
              Am
cinta kita berdua
             Em
Karena diantara kita
              Dm
sudah tak ada rasa
                C            G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     G
Kini telah pergi menghilang
    C G Am Em Dm C G
Sayang..


[Interlude]
C G Am Em Dm C G

[Verse]
           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..


[Chorus]
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..
            

* All the chords provided on here are the property of the respective artist, authors and labels, they are intended strictly for educational purposes,read,view and private study. All the contents are extracted from the internet and we are not getting any responsibility for the content.