Nasibe Wong Ra Duwe


Transposer


             Via Vallen - Nasibe Wong Ra Duwe

 
 


[Chorus]
    C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C            Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

[Verse]
C
 Urip neng alam ndunyo Ming dinggo sementoro
Am
 Kabeh kuwi amung titipan soko sing Kuoso
Dm
 Ono sing berlimpah arto Lan sing urip rekoso
G
 Nanging sak tenane menungso kui kabeh podo

Dm
 Opo iki nasibe wong ra nduwe
     C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
  C
Nanging aku percoyo
   G
Gusti Alloh mboten sare
  C
Sabar lan sregep ibadah
    C
Ben padang dalane

Am                 Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
     F                G         C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

    Am
Aku ra ngganggu kowe
      Em
Ora tau njaluk kowe
      F                      G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..


[Chorus]
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Tak tompo sak ikhlase
Am
 opo sing wis dadi kahanane
      Dm               G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Dm                    C         Am
 Nanging ojo nganti dewe cilik ati
     C             G       C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

 Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
    Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
 F                      G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
  C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

  Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
  Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
 F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
  G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

[Chorus]
  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

  C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C               Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo..
            

* All the chords provided on here are the property of the respective artist, authors and labels, they are intended strictly for educational purposes,read,view and private study. All the contents are extracted from the internet and we are not getting any responsibility for the content.